WAT

Onze helden: aardappels, piepers, patatjes, koolhydraatduivels (niet waar), welke naam je het ook geeft, we like it! Van de roseval tot zoete, de Hollandse maar ook de Zuid-Amerikaanse, aardappelen zijn onze helden. Om de kwaliteit te bewaken werkt Pim’s Potatoes met dagverse producten en verschillende rassen aardappels. Zo bepalen we altijd de beste smaak voor het juiste moment.  Naast vers, vinden wij voedzaam en gezond belangrijk. Daarom koopt Pim’s Potatoes enkel in bij boeren met duurzame gewassen en teelt. Wist je dat het verbouwen van onze favoriet minder water vraagt dan bijvoorbeeld mais, rijst en tarwe? Duurzaam dus.

Op onze menukaart vind je geen gekookte aardappel maar gerechten met een culinaire twist. Sushi en tapas hebben een waardige concurrent want de aardappel heeft zoveel gezichten! En gezondheidsvoordelen, dat ook. Ze zitten bomvol vitamine C, mineralen, antioxidanten, ijzer én ze zijn gluten- en vetvrij.  Van voor- of hoofdgerecht tot tapas en barbites. Alles wordt op locatie bereid en bewerkt. Bij ons neem je letterlijk een kijkje in de keuken. Laat je verrassen bij Pim’s Potatoes.

Wedges, patatas bravas, gebakken aardappelen, heerlijk bekend. Maar wij bieden gasten graag een nieuwe beleving daarom kunnen ze het gerecht pimpen met verschillende toppings. Speel op safe met de salsa brava aioli klassieker, of voor wie liever voor het onbekende gaat; proef dan de piccalilly japanse mayo topping.